Prodej a servis jízdních kol v Poděbradech

Otevírací doba: 9 - 17 (po-pá), 9 - 11 (so)

Husova 458, 290 01 Poděbrady II

+420 604 371 612

Služby

Prodej kol

Prodáváme kvalitní horská, silniční a krosová kola značek Apache, Stevens a Galaxy. Kolo u nás zakoupíte sestavené, seřízené a na přání Vám namontujeme jakékoliv další doplňky.

Údržba a servis

Provádíme záruční i pozáruční servis kol různého druhu (kromě elektrokol). Pokud máte kolo zakoupené u nás, první záruční servis máte zdarma.

Instalace doplňků

Lze u nás také zakoupit samotné komponenty nebo cyklo doplňky, které Vám rádi namontujeme, pokud se Vám do toho zrovna nechce.


POZOR: Upozorňujeme, že z kapacitních a profesních důvodů neopravujeme a neprodáváme elektrokola (e-bike) a ani jiné druhy motocyklů.


Prodej

Nabízíme k prodeji kvalitní horská, silniční a krosová kola značek Apache, Stevens a Galaxy. Kola u nás zakoupíte postavená, seřízená a na přání Vám namontujeme jakékoliv další doplňky. Navíc k tomu získáte první záruční servis po zajetí kola zdarma (nejdéle však do 6 měsíců od zakoupení). Kromě kol u nás můžete zakoupit také samotné komponenty na kola nebo cyklo doplňky.

Navštivte naší prodejnu v Poděbradech a my Vám rádi poradíme s výběrem ideálního kola právě pro Vás.


Servis

Jsme profesionálové s dlouholetými zkušenostmi a provádíme záruční i pozáruční servis všech typů kol (vyjma elektrokol). Do servisu lze dát kromě kol zakoupených u nás také kola jakýchkoliv jiných značek.

Cena servisu se určuje podle druhu opravy, náročnosti opravy a podle celkové ceny použitých nových dílů nebo komponent při opravě. K servisu používáme převážně kvalitní nářadí značky Park Tool, ale i jiné. Centrování je prováděno na centrovací vidlici Park Tool TS-3 s přesností až na setinu milimetru.

Doporučujeme: Pokud Vaše kolo vyžaduje předsezónní údržbu, naplánujte si návštěvu servisu v zimě, protože již během jara se může čekací doba na opravu kol vyšplhat až na 3 nebo více týdnů.


Kontakt

Cyklo Olmr

Husova 458

290 01 Poděbrady II

Tel.: +420 604 371 612

Otevírací doba

pondělí - pátek 9.00 - 17.00
sobota 9.00 - 11.00

Vedoucí prodejny

Miloš Olmr

E-mail: milos.olmr@cyklo-olmr.cz

Retail manager

Jitka Olmrová

E-mail: jitka.olmrova@cyklo-olmr.cz